Termeni și condiții

Deținătorul resursei știu.md este Institutul de Dezvoltare a Societății Informaționale (IDSI). IDSI își rezerva dreptul pentru modificarea atât a conținutului, cât și a structurii acestei resurse. IDSI își declină orice răspundere pentru conținutul site-urilor web în care se face trimitere la resursa știu.md.

Materialele postate în resursa știu.md sunt prezentate și pot fi utilizate, copiate, citate doar în scopuri informative, științifice, educative sau culturale, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare, cu indicarea obligatorie a numelui autorului și / sau a proprietarului drepturilor de autor. Pe copii ale materialelor împrumutate din resursa știu.md, semnul de copyright ©, mărcile înregistrate ® trebuie păstrate.

Versiunile electronice ale articolelor, revistelor, materialelor la conferințe și alte publicații plasate în resursa știu.md, sunt proprietatea intelectuală recunoscută și protejată de legislația Repulicii Moldova și tratatele internaționale. Dreptul de a exercita și de a autoriza utilizarea proprietății intelectuale aparține proprietarilor drepturilor exclusive la aceste obiecte.

Vizitatorii resursei stiu.md au dreptul a) de a explora conținutul resursei; b) de a reproduce, traduce, copia, tipări și utiliza datele publicate în resursa știu.md cu indicarea sursei; c) de a însera în paginile proprii a unor link-uri la resursa știu.md cu asigurarea deschiderii unei noi ferestre pentru vizualizarea resursei.

Vizitatorii resursei stiu.md nu au dreptul la modificarea, distribuirea și publicarea materialelor resursei în scopuri comerciale. În cazul încălcării acestei reguli, IDSI își rezervă dreptul de a bloca adresa IP a computerului utilizatorului.

Designul, afișarea precum și alte elemente ale resursei știu.md sunt proprietatea intelectuală a IDSI și copierea lor completă sau parțială sau imitația acestora pe alte site-uri sunt interzise.

Folosind resursa știu.md, vizitatorul confirmă astfel că este pe deplin de acord cu acești termeni și condiții de utilizare a resursei și se angajează să le respecte.